Inici
Dimarts, 04 Juny 2024 10:25

S’ha obert el període de sol·licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2024

La Brigada Jove és un programa d’acció formativa i ocupació juvenil que té com a objectiu principal acompanyar a les persones joves en les seves primeres experiències professionals.

Des de l’Àrea de Joventut es recupera la convocatòria d’aquest projecte per aquest estiu 2024, obrint el procés selectiu per a la contractació de 3 persones de 16 a 25 anys que formin part de la Brigada Jove de Cassà durant els mesos d’estiu.

Les places que s’ofereixen són les següents:

  • 1 peó de la Brigada Municipal: contractació a temps parcial (20 h), en horari de matí durant els mesos de juliol i agost.
  • 1 auxiliar administratiu a la Biblioteca Maria Corominas: contractació a temps parcial (20 h), en horari de matí durant el mes de juliol.
  • 1 auxiliar administratiu per suport a actes culturals: contractació a temps parcial (20 h), en horari de matins o tardes (segons necessitats de programació), durant el mes de juliol.

El període de sol·licituds estarà obert del 31 de maig al 19 de juny de 2024. Per a presentar la candidatura, cal omplir el full de sol·licitud i aportar tota la documentació requerida a les bases de la convocatòria per instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament.

Pots consultar les bases aquí.

Pots presentar la teva sol·licitud aquí.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Àrea de Joventut: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – 669 16 60 00.