Inici
Dimecres, 03 Mai 2023 15:19

Talent Gironès 2023

00 Cartell TALENT GIRONES 2023El Talent Gironès és un concurs per a joves de la comarca Gironès d'entre 15 i 29 anys, on cada participant té l'oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d'un jurat. Hi ha sis disciplines artístiques en les quals s'hi pot participar o bé individualment o bé en grup: arts visuals, arts escèniques, arts plàstiques, música, escriptura i dansa.

El concurs s'organitza des de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès i ajuntaments d'arreu de la comarca, i compta amb el suport de la Diputació de Girona; i culminarà amb una Gala Final que tindrà lloc el divendres 9 de juny de 2023 a La Mirona de Salt.

Pots guanyar fins a 500€!

El període d’inscripcions està obert del 2 al 19 de maig, omplint el formulari que trobareu a la pàgina we de JOVENTUT GIRONÈS. Consulta-hi les bases per conèixer les condicions de participació.

Per més informació podeu contactar amb l'organització del concurs enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..