Inici
Dimecres, 17 Març 2021 10:15

16a Setmana de la Música

16SETMUSICA instagram

Ja arriba a Cassà una nova edició de la Setmana de la Música, carregada d’activitats, música i ritme.

Del 20 al 26 de març, el poble i molt concretament el Centre Cultural Sala Galà, s’empapa de música amb una programació que inclou un concurs, audicions musicals, concerts, espectacles infantils i molt més perquè dels més petits als més grans puguin gaudir de la música durant tota una setmana.

 Tot i la situació pandèmica, s'ha volgut tirar endavant la setmana de la música prenent la cultura com a recurs essencial. Els beneficis que la música i la cultura ens poden aportar són vitals, i més en aquests temps especials.

Cal destacar que en totes les activitats es seguirà el protocol sanitari que s'emeti des de les autoritats competents (aforament, obertura o tancament d'equipaments, mesures higièniques, adaptació en streaming, etc).

Algunes de les activitats que podràs trobar durant aquesta setmana són l'hora del conte: Contes Musicats,un concert de Clàssica amb el Trio Andrée, un concurs de crear el teu propi instrument amb material reciclat, una conferencia amb el tenorista Cassanenc Quim Reixach, la inauguració de l'espai d'assaig La Bàscula, a banda de les audicions dels alumnes de l’Escola de Música Pere Mercader que tindran lloc cada tarda, entre moltes altres activitats!

Podeu consultar AQUÍ tota la programació. 

A gaudir de la música!